Vertel ons wat je nodig hebt. Wij maken uw vuurkorf op maat.

MAATWERK

MAATWERK

Een vuurkorf op maat is een kolfje naar onze hand!

Als eyecatcher kan dit alvast tellen: uw identiteit wordt letterlijk uitgebrand uit 2 mm dik staal. 

De ontwerpen worden door een ervaren professional uitgewerkt. Dit kan uiteraard op basis van het door u aangeleverde idee, logo of concept. We doen graag een vrijblijvend voorstel.

Maatwerk_artikels

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Wij hebben ruime ervaring met een breed scala aan ontwerpen. De Nochless vuurkorf is zodanig opgebouwd dat elk ontwerp goed uitgelicht wordt. Het hout komt niet in contact met de tekening zelf, zodat deze niet kan afgedekt worden door niet-brandend hout.

Achter de sierlijke buitenkant schuilt een robuust binnenwerk dat niet enkel bijdraagt tot de uitstraling van het geheel, maar ook zorgt voor een veilige en handige opstelling. U kan een andere mantel over de binnenkorf plaatsen om steeds een aparte sfeer te creëren. Mits enige voorzichtigheid kan dit zelfs bij een brandende opstelling.

Contacteer ons op fire@nochless.com voor uw Nochless vuurkorf op maat.

Het ontwerp

Voor de mantel maken wij desgewenst een ontwerp op maat. U ontvangt een 2D simulatie van het resultaat, een 3D simulatie is mogelijk als optie. Het Nochless logo wordt in elke vuurkorf verwerkt en kan eventueel op de achterkant geplaatst worden.

 

De productie

Na uw goedkeuring start het productieproces: uw ontwerp wordt met de hoogste zorg uitgewerkt op moderne machines. Wij laten niets aan het toeval over en garanderen een perfect resultaat.

 

Series

Omdat de productie van een enkele vuurkorf gepaard gaat met behoorlijk wat vaste kosten kunnen we fixe kortingen geven indien u meerdere identieke stuks tegelijk aankoopt.

 

IN DE SHOP

845.00

Dit is onze populairste vuurkorf. En terecht. Zowel overdag als 's nachts kan u genieten van deze blikvanger.

Deze vuurkorf heeft een mantel van 2 millimeter dik corten-staal. De bodemplaat (binnenin) is gemaakt uit een dikke plaat van roestvrij-staal waaruit het iconische Nochless logo gesneden is.

Wij garanderen u vele jaren plezier met dit pronkstuk!