We staan (alweer) op de Tuindagen van Beervelde!

Je kan ons al lange tijd twee maal per jaar bezoeken op De Tuindagen van Beervelde maar dan was daar Covid. Dat laatste blijkt nu min of meer onder controle en dus zijn we erg opgetogen dat de we nog eens buiten kunnen komen en jullie ongestoord ontmoeten.

We hebben het voorbije jaar (of eerder 1,5 jaar) niet stilgezeten en ook nu stellen we weer nieuwe producten voor! Kom zeker eens langs want we hebben alles netjes uitgesteld.

Onze stock hebben we aangevuld en de populaire vlinders zijn weer in stock. We hebben ook een XXL vlinder gemaakt. Heel groot maar vooral super mooi. XXL is blijkbaar ons ding, want onze nieuwe vuurkorf is helemaal LOCO. De foto hiernaast geeft wellicht veel weg :)

Het thema van de tuindagen is sprookjes. We hebben even overwogen om iets te doen met het thema maar dat ging nergens heen. We zullen dit jaar wellicht geen prijs of oorkonde krijgen. We zijn benieuwd naar wat de andere standhouders er van gemaakt hebben en gunnen hem alle erkenning.

 

Thumbnail

De Gooker!

Ook de Gooker is weer van de partij! Moest je even vergeten zijn wat dat is, we leggen het graag nog eens uit.

Le GOOKER is een buitenoven die geleverd wordt met verschillende accessoires waardoor hij in een mum van tijd omgetoverd kan worden tot een brood- of pizzaoven, barbecue, rookoven of wok. Op de zijplankjes kunt u uw kookgerei en specerijen netjes uitstallen, terwijl de geïntegreerde houtopslag ervoor zorgt dat uw houtblokken droog blijven en u ze altijd bij de hand heeft.

Nochless is de officiële importeur voor Le Gooker in België.

Thumbnail
Thumbnail